Ramazan pidesi Hakkari ve ilçelerinde 20 TL’den satılacak

Ramazan pidesi Hakkari ve ilçelerinde 20 TL’den satılacak

Hakkari Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği, 2025 yılı Ramazan ayında 320 gram susamlı ve yumurtalı pidenin 20 TL’den satılacağını açıkladı.

Hakkari Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği, 2025 yılı Ramazan ayında uygulanacak pide fiyatını belirledi. Alınan karara göre, 320 gram susamlı ve yumurtalı Ramazan pidesi 20 TL’den satılacak.

Birlik yetkilileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odalarından gelen talepler doğrultusunda fiyat belirleme çalışması yaptıklarını ve alınan kararın oy birliğiyle kabul edildiğini açıkladı.

Hakkari genelinde uygulanacak bu fiyat, fırıncı esnafı ve tüketiciler için belirlenen yeni tarifeyi oluşturuyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.