Hakkari’de kardan 2 köy ve 1 mezra yolu ulaşıma kapandı

Hakkari’de kardan 2 köy ve 1 mezra yolu ulaşıma kapandı

Nisan ayında etkili olan kar yağışı Hakkari’de ulaşımı aksattı; Işıklar (Pırkanıs) Köyü, ona bağlı Çavuşlu (Erdanıs) Mezrası ile Çaltıkuru (Sêwînê) köyü yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Hakkari’de bahar aylarına girilmesine rağmen kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Nisan ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Işıklar (Pırkanıs) Köyü, bu köye bağlı Çavuşlu (Erdanıs) Mezrası ile Çaltıkuru (Sêwînê) köyü yolları ulaşıma kapandı.

photo-output-002.jpeg

Kar yağışının ardından Hakkari İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, kapanan yolları ulaşıma açmak için harekete geçti. Ekiplerin çalışmaları sonucu yolların kısa sürede yeniden ulaşıma açılması hedefleniyor.

photo-output-003.jpeg

Yetkililer, vatandaşları olası buzlanmalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarırken, ekiplerin kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.