Hakkari’de asayiş toplantısı yapıldı

Hakkari’de asayiş toplantısı yapıldı

Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve güvenlik birim amirleriyle birlikte düzenlediği toplantıda, önümüzdeki döneme yönelik güvenlik analizlerini ve sermaye artışını değerlendirdi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve ilgili birim amirleri ile bir araya gelerek asayiş konularını ele aldı. Toplantıda, 1-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan olayların detaylı analizleri yapıldı.

Toplantıda ayrıca, 1 Ocak 2024'ten 29 Haziran'a kadar meydana gelen olaylar detaylı bir şekilde incelendi. Bu incelemeler sonucunda, 2024 yılında ilk 6 ayda şirket hisselerinin %50 oranında değer kaybettiği belirtildi.

Vali Çelik, güvenlik önlemlerinin artırılması ve çalışma planlarının tamamlanması gerekliliğine vurgu yaparak önemli adımların atılmasını istedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.