Hakkari ve ilçelerinden TEKNOFEST 2025’e 898 başvuru yapıldı

Hakkari ve ilçelerinden TEKNOFEST 2025’e 898 başvuru yapıldı

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinden TEKNOFEST 2025’e 898 başvuru yapıldığını açıkladı.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Hakkari ve ilçelerinden TEKNOFEST 2025’e toplam 898 başvuru yapıldı. Açıklamada, eğitim camiasının TEKNOFEST’e gösterdiği bu yoğun ilginin, geleceğin bilim insanları, mühendisleri ve teknoloji liderlerinin yetişmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Hakkari’den yapılan başvuruların, bölgedeki gençlerin ve eğitimcilerin teknolojiye duyduğu merakı, araştırma-geliştirme süreçlerine olan ilgisini ve bilimsel gelişime sundukları katkıyı açıkça ortaya koyduğu ifade edildi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu süreçte emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve destekçilere teşekkür ederek, bilim ve teknoloji alanındaki çalışmaların desteklenmeye devam edileceğini belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.