Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine sohbet etti.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. İl Müdürü Yılmaz, ziyaret sırasında öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirdi.

Yılmaz, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin amacının öğrencilerin çağın bilgi ve donanımlarıyla eğitim alarak, milli ve temel değerleri benimseyen bireyler olarak yetiştirilmesi olduğunu belirtti.

Etkinlik, öğretmenler ve müdürlük arasındaki iletişimi güçlendirmek ve eğitimdeki yeniliklerin daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Bu tür ziyaretlerin, eğitim camiasının gelişimine önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.