Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü, Cumhuriyet İlk/Ortaokulunu ziyaret etti

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü, Cumhuriyet İlk/Ortaokulunu ziyaret etti

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Cumhuriyet İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, kurum yöneticileriyle birlikte Cumhuriyet İlk/Ortaokulunu’nun öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi. Türkiye Maarif Modeli üzerine detaylı değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, bu modelin eğitimdeki önemine ve katkılarına vurgu yaptı. Öğretmenlerin gayretli çalışmaları için teşekkür eden Yılmaz, eğitimdeki kaliteyi artırmak adına yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Ziyaret sırasında öğretmenlerle birebir sohbet eden Yılmaz, onların görüş ve önerilerini dinleyerek, eğitim ortamını daha da iyileştirmek için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret, öğretmenlerin motivasyonunu artırırken, öğrencilerin de eğitim süreçlerine olan ilgilerini pekiştirdi. İl Müdürü Yılmaz, eğitimdeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğini ve bu tür ziyaretlerin sık sık yapılacağını sözlerine ekledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.