Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Ünlüsoy'dan Adli yıl mesajı

Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Ünlüsoy'dan Adli yıl mesajı

Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy yeni adli yılın açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

20 Temmuz'da başlayan adli tatil sona erdi ve 2024-2025 adli yılı yarın başlıyor. Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy 2024 - 2025 adli yılı açılışı nedeni ile yayımladığı mesajda, adli yılın millet ve hukuk camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ünlüsoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hukukun üstünlüğü, demokrasi ve insan hakları ilkelerine bağlı kalarak adalet sistemimize ve yargıya duyulan güveni teminat altına alan, adaletin ve kanun önünde eşitliğin toplum ve devlet hayatının her alanında geçerli olması için fedakârca mesleğini icra eden başta hâkim, savcı ve avukatlarımız olmak üzere, tüm yargı çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, görevi başında şehit düşen tüm yargı mensuplarımız ve adalet teşkilatı çalışanlarımızı rahmetle anıyorum. 2024-2025 adli yılın ülkemize, milletimize ve yargı teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum"

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.