
Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi, konsorsiyum üyesi olmaya hak kazandı
Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Erasmus+ 2025 Yılı Okul Eğitimi Akreditasyonu ile 44 okul arasında yer alarak konsorsiyum üyesi olmaya hak kazandı.
Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Erasmus+ 2025 Yılı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında belirlenen kriterleri başarıyla karşılayarak, 44 Anadolu Lisesi arasında yer almayı başardı ve konsorsiyum üyesi kurum olmaya hak kazandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, okulun bu başarıyla Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde öğrenci hareketlilikleri, işbaşı izleme faaliyetleri ve staj olanaklarından faydalanacağını belirterek, "Öğrencilerimiz, farklı kültürleri tanıyacak ve öğretmenlerimiz mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak önemli deneyimler elde edecekler. Bu deneyimlerin, ilimizdeki eğitim kalitesine de olumlu katkılar sunacağına inanıyoruz" dedi.
Yılmaz, Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni bu başarıları nedeniyle tebrik etti.
