Hakkari Amatör Ligi’nde Yüksekova Belediye Spor’un rakipleri belli oldu

Hakkari Amatör Ligi’nde Yüksekova Belediye Spor’un rakipleri belli oldu

Yüksekova Belediye Spor erkek futbol takımı, TFF Hakkari Amatör Ligi B grubunda mücadele edecek ve şampiyon olması halinde BAL’a yükselecek.

TFF Hakkari Amatör Ligi’nde kura ve fikstür çekimi tamamlandı. Hakkari’den 13 futbol takımının katıldığı kura çekimi sonucunda, takımlar A ve B grubu olmak üzere iki gruba ayrıldı. A grubunda 7 takım, B grubunda ise 6 takım yer aldı. Bu yıl Yüksekova Belediyesi tarafından kurulan Yüksekova Belediye Spor erkek futbol takımı, B grubunda mücadele edecek.

Yüksekova Belediye Spor’un B grubundaki rakipleri Sabri Baran Navşar Spor, Derecik Belediye Spor, Durankaya Belediye Spor, Hakkari Gençlerbirliği ve Şemdinligücü takımları oldu. İlk maçını deplasmanda Şemdinligücü ile oynayacak olan Yüksekova Belediye Spor, grup aşamalarında başarılı olursa play-off’a kalacak. Play-off maçlarının ardından şampiyon olan takım, Hakkari’yi temsil etmek üzere Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeye hak kazanacak.

Takımın teknik kadrosu ve oyuncular, üst lige çıkmak için büyük bir motivasyonla çalışmalarına devam ediyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.