Gürdal ailesinden taziye teşekkür mesajı

Gürdal ailesinden taziye teşekkür mesajı

Gürdal ailesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Mir Zanyar Gürdal için taziye teşekkür mesajı yayımladı.

Bağırsaklarındaki hastalıktan kaynaklı, Van Bölge Hastanesi'nde geçirdiği 3. ameliyat sonrası yaşamını kaybeden 4 yaşındaki Mir Zanyar Gürdal için ailesi taziye teşekkür mesajı yayımlandı.

Gürdal ailesinin taziye teşekkür mesajı şu şekilde;

"17.07.2024 günü Van Bölge Hastanesi'nde tedavi gören oğlum Mir Zanyar Gürdal'ın vefatı sonrasında gerek Van'dan gerek Yüksekova ve gerekse yurt dışından bizleri arayıp taziye dileklerini ileten, evimize gelip acımızın paydaşı olan tüm dost ve akrabalarımıza, bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için acımıza ortak oldukları için hepsine tek tek şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz. Ailemiz adına duyarlı davranan dayanışma içinde olan akraba ve dostlara minnettar olduğumuzu belirtir. Hepsinden Allah razı olsun saygılarımızla.
Mir Zanyar'ın babası Abdülkerim Gürdal ve amcası Osman Gürdal"

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.