Esendere Belediyesi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye seti dağıttı

Esendere Belediyesi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye seti dağıttı

Esendere Belediyesi, ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteği sağladı.

Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Büyüksu, Esendere İlk ve Ortaokulu ile Güvenli Mahallesi İlk ve Ortaokulu'ndaki birinci sınıf öğrencileriyle buluşarak, okul çantası, defter, kalem, suluk, boyama seti ve beslenme çantasından oluşan kırtasiye setlerini hediye etti.

d799bc23-b8be-483d-9199-8f3d333c38f5.jpeg

Başkan Büyüksu, eğitime her zaman destek olduklarını belirterek, "Her yıl çeşitli yollarla eğitime desteğimizi sürdürürken, bu sene beldemiz genelinde tüm ilkokul birinci sınıf öğrencilerimize çanta ve kırtasiye malzemesi hediye ettik. Öğrencilerimizle bir araya gelip eğitim hayatlarına başlamanın heyecanına ve sevincine ortak olduk. Öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerine destek olmak için biz varız" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.