Ergün Canan, Hakkari Barosu Başkanlığı için adaylığını duyurdu

Ergün Canan, Hakkari Barosu Başkanlığı için adaylığını duyurdu

Ergün Canan, 2019’dan bu yana sürdürdüğü Hakkari Barosu Başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu duyurarak, baronun daha güçlü bir yapıya kavuşması için meslektaşlarıyla dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Ergün Canan, Hakkari Barosu Başkanlığına adaylığını duyurdu. 2019 yılından bu yana sürdürdüğü başkanlık görevinde mesleğin onurunu korumak için yoğun çaba harcadığını belirten Canan, meslektaşlarına hitaben yaptığı açıklamada, baronun toplumsal sorunlara duyarlılıkla yaklaşarak hukukun, ahlakın ve vicdanın gerektirdiği şekilde çözümler ürettiğini vurguladı.

Canan, Hakkari Barosu’nun daha güçlü ve nitelikli bir yapıya kavuşması için meslektaşlarıyla dayanışma içinde mücadele ettiklerini ifade etti. 13 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 11. Olağan Genel Kurulda yeniden başkan adayı olacağını açıklayan Canan, “Baromuzu dünden daha ileri bir noktaya taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.