Engelsiz bir dünya için ağaç diktiler

Engelsiz bir dünya için ağaç diktiler

Yüksekova’da ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Yüksekova ilçesindeki Akalın (Bajerge) İlköğretim Okulu'nun bahçesinde, Özel Uygulama Okulu öğrencileri ve polislerin katılımıyla ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği ve Yüksekova İlçe Tarım Müdürlüğü'nün fidan sağladığı etkinlikte, öğrenciler fidan dikti.

whatsapp-image-2024-06-06-at-12-41-59-001.jpeg

Ağaç dikimi etkinliğine, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Turan, İlçe Tarım Müdürü Emin Yiğit, İlçe Şube Müdürü Kenan Engin, Akalın (Bajerge) İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri ile Yüksekova Özel Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Cezmi Onat ve özel eğitim müdür yardımcıları katıldı.

whatsapp-image-2024-06-06-at-12-41-50-1-001.jpeg

"Özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak için etkinliği düzenledik"

Etkinlikte, ağaç dikiminden sonra hatıra fotoğrafı çekildi. Yüksekova Özel Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Cezmi Onat, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak, ağaçları dikerken öğrencilerin birbiri ile yardımlaşmasını ve iş birliği yapmasını teşvik etmek, özel gereksinimli bireylere çevre bilincini aşılamak, temel yaşam becerilerini geliştirmek ve sağlıklı kararlar almalarına katkı sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik."

as-001.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum