Elbistan'da çocukları enkaz altındaki anne: "Çocuklarımı çıkar, gitme"

Kahramanmaraş Elbistan'da depremle birlikte birçok ev yıkıldı. İlçe'de birçok kişi enkaz altında kaldı.

Çocukları enkaz altında kalan bir annenin ise yoldan çevirdiği birine çocuklarını çıkarması için ikna etmeye çalıştığı anlar kamera tarafından kaydedildi. 

Annenin yardım istediği kişi, Elbistan'da birçok binanın yıkıldığını, enkaz altında birçok insanın olduğunu ve yardım ekiplerinin henüz gelmediğini söyledi. 

Yardım çağrısı yapan kişi videoda, Elbistan'a havadan yardım yapılmasını istediklerini söyledi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Ali çil / 27 Şubat 2023 20:27

    Yayını yapan bendim o gün o kadar çaresizdikki
    Tam mahşer yeri gibi kimse kimseyi görmüyor
    Akıl baştan gidiyor. Bu kadının sözlerini duyupda birsey yapamamak beni çok üzdü o kadar çok şeyler
    Gördükki hafızamıza kazındı vefat eden kişilerin kokusu ellerimizden bedenimizden hiç çıkmadı allah düşmanımıza kavura bile yaşatmasın böyle olayları ????

    Yanıtla (0) (0)