Derecik’te yeni ev yapan vatandaşlar VEDAŞ’tan direk bekliyor

Derecik ilçesinde elektrik sorunu yaşayan bazı vatandaşlar, evlerini tamamladıkları halde elektrik direklerinin eksikliği nedeniyle evlerine taşınamıyor.

Hakkari'nin il merkezine en uzak ilçesi Derecik, birçok al yapı hizmetini almakta zorlanıyor. İlçenin Güney Mahallesi Muhtarı Ömer Erbek, ilçenin hizmet beklediğini belirterek mevcut elektrik direklerinin çok eski olduğunu vurguladı.

Üçyan Mahalle Muhtarı Abdülrahim Gürsel ise vatandaşlardan gelen şikayetlerin genellikle elektrik direkleri ve abonelikler ile ilgili olduğunu belirtti. Muhtar, VEDAŞ’ın bu konuda vatandaşa yardımcı olması gerektiğini ifade etti ve yetkililerden sorunun çözümü için yardım talep etti.

Vatandaşlar, VEDAŞ’ın elektrik direkleri konusunda yeterli desteği vermediğini ve bu nedenle mağdur olduklarını dile getirerek, yetkililerden acil çözüm beklediklerini söylediler.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.