Derecik halkı, taksi durağı ve servis eksikliği nedeniyle mağdur

Derecik halkı, taksi durağı ve servis eksikliği nedeniyle mağdur

Derecik ilçesinde, taksi durağı ve servis araçlarının olmaması, hastası olan ve acil işlerle ilgilenen vatandaşların büyük zorluklar yaşamasına neden oluyor.

Derecik ilçesi, uzun süredir taksi durağı eksikliği nedeniyle büyük zorluklar yaşıyor. Hastası olan veya acil işlerle ilgilenen vatandaşlar, taksi bulamamaktan dolayı sıkıntı çekiyor. Köyler arası ulaşım ve sınır kapısına gitmek isteyenler de benzer sorunlarla karşı karşıya kalıyor, servis aracı veya taksiye ulaşamıyorlar. Bu eksiklik, halkın günlük yaşamını ciddi şekilde etkiliyor.

Derecik halkı, yetkililerden taksi duraklarının kurulmasını ve köyler arası servis hizmetlerinin başlatılmasını talep ediyor. Derecik’in coğrafi yapısı ve köylerin uzaklığı, ulaşımın önemini artırırken, mevcut eksiklikler halkın tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, yetkililerden bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyor.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.