Derecik Belediyesi’nden çiftçilere destek: 115 adet su arkı dağıtıldı

Derecik Belediyesi’nden çiftçilere destek: 115 adet su arkı dağıtıldı

Derecik Belediyesi bünyesinde 9 mahallede bulunan çiftçilere su arkı desteği yapıldı.

Hakkari’ye bağlı Derecik Belediyesi, beldeye bağlı 9 mahallede bulunan çiftçilere su arkı desteği sağladı.

Derecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ubeydullah Kaya, Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç’in direktifleriyle başlatılan proje kapsamında, 115 adet su arkının mahalle muhtarlarına teslim edildiğini açıkladı.

“Proje, tarımsal sulama verimliliğini artırmayı hedefliyor”

Fen İşleri Müdürü Kaya, "Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç'in talimatları doğrultusunda, su arklarının çiftçilere dağıtımını gerçekleştirdik. Bu proje, tarımsal sulama verimliliğini artırmayı ve çiftçilerimizin işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Muhtarlarımız aracılığıyla tüm mahallelerde su arklarını dağıttık ve çiftçilerimizin hizmetine sunduk," dedi.

Projeler devam edecek

Belediye yetkilileri, projenin tarımsal üretime önemli katkı sağlayacağını ve çiftçilerin su ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılamalarına yardımcı olacağını belirtti. Bu tür projelerin devam edeceğini ve çiftçilerin her zaman destekleneceğini vurguladılar.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.