Derecik Belediye Spor Kulübü, yetenek seçmelerini gerçekleştirdi

Derecik Belediye Spor Kulübü, yetenek seçmelerini gerçekleştirdi

Derecik Belediye Spor Kulübü, futbol seçmelerini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Derecik Belediye Spor Kulübü, uzun süredir beklenen futbol seçmelerini büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Kulüp sahasında düzenlenen seçmelerde, Derecik'in genç yetenekleri yeteneklerini sergilemek için kıyasıya mücadele etti. Belediye Başkanı'nın da katıldığı organizasyon, bölge halkından yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanı Hasan Dinç, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaparak, seçmelerin gençlerin futbol yeteneklerini değerlendirmenin ötesinde, sosyal gelişimlerine de katkıda bulunduğunu belirtti. Antrenörler ise yetenekli sporcuları dikkatle takip etti.

whatsapp-image-2024-09-12-at-23-22-09.jpeg

Kulüp yöneticileri, seçmelerde öne çıkan futbolcuların Derecik Belediye Spor Kulübü bünyesine katılacağını ve gelecekte Derecik'i temsil eden önemli oyuncular olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Seçmelerde başarılı olan futbolcular, ilerleyen günlerde antrenmanlara başlayarak Derecik Belediye Spor Kulübü formasını giymeye hazırlanacak.

 Yüksekova Haber
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.