Derecik Belediye Başkanı Dinç'ten Zet Sınır Kapısı ziyareti: Su sorunu masaya yatırıldı

Derecik Belediye Başkanı Dinç'ten Zet Sınır Kapısı ziyareti: Su sorunu masaya yatırıldı

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Zet Sınır Kapısı'nda gerçekleştirdiği görüşmelerde, su sorununu çözmek için önemli adımlar attı.

Derecik Belediye Başkanı Sayın Hasan Dinç, Zet Sınır Kapısı'nda ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Dinç, Gümrük Müdürü ve Asayiş Müdürü ile 45 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi.

Sınır kapısındaki su sorunu

Toplantıda, sınır kapısındaki yoğunluğun azaltılması, girişlerde sağlanacak yeni kolaylıklar ve geçişlerde yolcuların yanlarına getirebilecekleri yeni gıda ürünleri üzerine görüşüldü. En önemli gündem maddesi ise sınır kapısındaki su sorununu çözmek oldu.

s-2.jpeg

"İş birliği içinde en iyi sonuçları elde etmeyi hedefliyoruz"

Vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya ve sorunlarını çözmeye öncelik verdiklerini belirten Başkan Dinç, "Zet Sınır Kapısı'ndaki su sorununun çözülmesi, hem geçişleri kolaylaştıracak hem de bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Bu adımları atarken, iş birliği içinde hareket ederek en iyi sonuçları elde etmeyi hedefliyoruz." dedi.

Toplantı sonrası Başkan Dinç, Mergesor ilçesi Su İşleri Müdürü ve mühendislerle de bir araya geldi. Bu toplantıda, bölgesel yönetimin sınırları içinde bulunan üç su kaynağının birleştirilip sınır kapısına getirilmesi kararı alındı. Projenin tamamlanması ile sınır kapısının su problemi tamamen ortadan kalkacak.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum