Derecik Belediye Başkanı Dinç: Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçemizi kalkındıracağız

Derecik Belediye Başkanı Dinç: Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçemizi kalkındıracağız

Derecik Belediye Başkanı, Rize Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda tamamlanan ve planlanan projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Rize (Yolgeldi) Mahallesi’nde düzenlediği akşam yemeğinde mahalle sakinleriyle buluşarak, son altı ayda gerçekleştirilen belediye çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Dinç, sunumunda projelerin maliyetleri ve yapım süreçleriyle ilgili ayrıntılar verdi ve önümüzdeki dönem için planlanan projelerden bahsetti.

whatsapp-image-2024-10-15-at-22-44-09.jpeg

Öne çıkan projeler arasında yol çalışmaları, çarşı merkezinin yenilenmesi ve peyzaj düzenlemeleri, sınav dönemlerinde öğrencilere yönelik konaklama ve ulaşım desteği, bayramlarda ailelere yardım kampanyaları, su kuyuları ve sondaj çalışmaları, güneş enerjisi yatırımları, su olukları yapımı, belediye personel şirketi kurulumu, mera yollarının açılması ve hasar gören köprülerin onarımı yer aldı.

Başkan Dinç, her hafta farklı bir mahallede düzenleyeceği bilgilendirme toplantılarıyla şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek ilçenin gelişimini amaçladığını belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.