Derecik Belediye Başkanı Dinç, Çevre Yolu yapımını inceledi

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Yeşilova’dan başlayıp Ön Tepe, Ağaçlı ve Rizê mahallelerini sınır kapısına bağlayacak olan çevre yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Dinç, yapımına başlanılan çevre yolunun güzergahı hakkında bilgiler aldı ve mühendislerle birlikte değerlendirmelerde bulundu.

Yol çalışmaları kapsamında yapılan incelemelerde Başkan Dinç, çevre yolunun önemine vurgu yaparak, “Bu yol, mahallelerimiz arasında ulaşımı kolaylaştıracak ve sınır kapısına erişimi hızlandıracak. Bölge halkımız için büyük bir kolaylık sağlayacak” dedi.

Mühendislerle yapılan değerlendirmede, çevre yolunun geçeceği güzergahlar ve yapılması gereken çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Çalışmaların hızla ilerlemesi için gerekli adımların atılacağını belirten Dinç, yolun en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Derecik Belediyesi’nin altyapı projelerine verdiği önem ve bu projelerin bölgeye katacağı değerler hakkında bilgi veren Başkan Dinç, “Amacımız, Derecik’i daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Çevre yolunun tamamlanmasıyla birlikte hem trafik yükü azalacak hem de bölge ekonomisine katkı sağlanacak” diye konuştu.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.