Dairede cesetleri bulunmuştu; erkek arkadaşı bir gün önce Bezen'i ziyarete gelmiş

Dairede cesetleri bulunmuştu; erkek arkadaşı bir gün önce Bezen'i ziyarete gelmiş

Yüksekova'da bir binanın 4. katındaki dairede silahla vurulmuş halde bulunan Fatma Nur Bezen (25) ile Muhammed Uzun'un (32) cenazeleri memleketlerine yollandı. Uzun’un bir gün önce kız arkadaşı olduğu belirtilen Bezen’i ziyarete geldiği belirtildi.

Yüksekova'nın İpekyolu Caddesi’ndeki binada görevli kişi, dün sabah saatlerinde koridorları temizlerken 4'üncü kattaki dairenin kapısının açık olduğunu fark etti. İçeri seslenen kapıcı, cevap alamayınca girdiği dairede 2 kişinin cansız bedenini gördü. Bina görevlisinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin incelemesinde, silahla vurulan 2 kişinin Yozgat nüfusuna kayıtlı Fatma Nur Bezen ile Ankara nüfusuna kayıtlı Muhammed Uzun olduğu belirlendi. Cenazeler Yüksekova Devlet Hastanesi'ne, buradan da otopsi için Hakkari Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Otopsilerinin ardından Bezen'in cenazesi Yozgat'a, Uzun'un cenazesi ise Ankara'ya gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 5 katlı binada yaşayanların ifadesini aldı. Bu arada Ankara nüfusuna kayıtlı Muhammed Uzun'un 1 gün önce kız arkadaşı olduğu belirtilen Fatma Nur Bezen'i ziyaret etmek için Yüksekova'ya geldiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.