
Dağcılar depremde hayatını kaybedenler için Diman Tepesi’ne tırmandı
Hakkari’de dağcılar, depremde hayatını kaybedenleri anmak için Vatan (Diman) Tepesi’ne tırmandı. Yoğun tipi ve soğuğa rağmen zirveye ulaşan grup, kaybettiklerini rahmetle andı.
Hakkari’de Cilo Sat Gölleri Doğa Sporları ve Kültür Derneği (CİSAD) öncülüğünde bir grup dağcı ve doğa aktivisti, depremde hayatını kaybedenler anısına Vatan (Diman) Tepesi’ne tırmandı.
Yoğun tipi ve dondurucu soğuğa rağmen zirveye ulaşan yaklaşık 16 kişilik grup, anma etkinliği düzenledi. CİSAD üyesi Gülizar Harmancı, “Bu tırmanış, kaybettiklerimize duyduğumuz sevgi ve saygının bir göstergesi. Hepsini rahmetle anıyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.