Çukurca’da 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali başlıyor

Çukurca’da 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali başlıyor

Hakkari'nin Çukurca ilçesi, bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

Çukurca ilçesinde 27-30 Haziran'da "5. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali" gerçekleştirilecek. Hakkari Valiliği'nin bünyesinde, Çukurca Kaymakamlığı ve Çukurca Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinlik, İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da destekleniyor.

Yarışmada fotoğraflar değerlendirilecek

Festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında, Çukurca'nın kültürel değerleri, yerel ve doğal yaşamı, insan-mekan ilişkilerini yansıtan fotoğraflar değerlendirilecek.

Tırmanış, rafting ve kano etkinlikleri ile tekerlekli kayak yarışmasının gerçekleştirileceği, plaj voleybolu turnuvası, off-road ve yamaç paraşütü gösterilerinin düzenleneceği festivalde, ünlü sanatçı Kıraç konser verecek.

Ücretsiz olarak çadır, karavan ve pansiyon hizmeti

Katılımcılar, ücretsiz olarak çadır, karavan veya organizasyonun belirlediği öğrenci pansiyonlarında konaklayabilecekler.

Festival, Hakkari'nin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini keşfetmek ve fotoğraf tutkunları için eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.