Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Çukurca Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, tamamlanma aşamasındaki Doğumhane, Ameliyathane ve Yoğun Bakım Üniteleri hakkında bilgi aldı.

Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Çukurca Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanenin tamamlama aşamasındaki Doğumhane, Ameliyathane ve Yoğun Bakım Üniteleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Kaymakam Kumcu, projelerin ilerleyişini yerinde gözlemleyerek, sağlık altyapısının güçlendirilmesi konusundaki çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

gyej2h5xaae8mhu.jpg

Kaymakam Kumcu, Doğumhane’nin modernizasyonu ve Ameliyathane ile Yoğun Bakım Üniteleri’nin eksiklikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bu birimlerin, sağlık hizmetleri açısından kritik öneme sahip olduğunu belirten Kaymakam, tamamlanacak olan projelerin, hastanenin kapasitesini ve sunduğu hizmetleri önemli ölçüde artıracağını vurguladı.

Ayrıca, hastane personeliyle de görüşen Kaymakam Kumcu, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür etti ve onların görüşlerini dinleyerek, ihtiyaç duyulan desteklerin sağlanması konusunda kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.