Çaldıran'ın 37 yıl sonra ilk asfaltlama çalışmaları başladı

Çaldıran'ın 37 yıl sonra ilk asfaltlama çalışmaları başladı

Van Büyükşehir Belediyesi, Çaldıran ilçesinin çarşı merkezi ve Erginler Mahallesi'nde, 37 yıl aradan sonra ilk kez asfaltlama çalışması başlattı.

Van Büyükşehir Belediyesi, Çaldıran ilçesinde 37 yıl aradan sonra ilk kez asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar, ilçenin çarşı merkezinde ve Erginler Mahallesi mezarlık yolunda yürütülüyor. Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, asfaltlama sürecini yerinde inceleyerek teknik ekibin çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çaldıran'da eski parke taşlarının yerine sıcak asfalt serildiğini belirten Eşbaşkanlar, bu çalışmaların ilçenin ulaşımını daha güvenli ve erişilebilir hale getireceğini ifade etti. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çaldıran Şube Şefliği'ni ziyaret ederek, personelle bir araya geldiler.

Esnaf, doğalgaz hattı çekildikten sonra bozulmuş yolların asfaltla yenilenmesinden memnun olduklarını ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini dile getirdi. Çalışmaların devam edeceği ve ilçedeki diğer altyapı sorunlarının çözülmesi için planlamaların yapıldığı bildirildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.