
Bursa'da yaşayan Hakkarililer kahvaltıda buluştu
Bursa'da yaşayan Hakkarililer düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Bursa'da yaşayan Hakkarililer Osmangazi ilçesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. H. Yasin Yalçın, Adil Selçuk ve Yılmaz Yaşar öncülüğünde buluşan Hakkarililer sohbet ederek yaşadıkları sorunları birbirleriyle paylaştı.
Tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlenen kahvaltıda konuşan emekli öğretmen Adil Selçuk, "Bizler Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik'ten gelip iş veya başka nedenlerle Bursa'da yaşayan hemşeriler olarak güzel bir gün geçirdik. Amacımız yöresel bir kahvaltıda hemşerilerimizle tanışıp diyaloğumuzu geliştirmekti. Güzel bir gün geçirdik, katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
'Dayanışma içerisinde olmalıyız'
Yılmaz Yaşar da söz konusu programın bir başlangıç olduğunu ifade ederek, "Bursa'da yaşayan Hakkarililer olarak aslında bir dernekleşmeye de ihtiyacımız var. Ama dernek olsa da olmasa burada bir dayanışma içerisinde olmalıyız" dedi.

MeLa İskender de ordaymuş :D
Yanıtla (0) (0)Merhaba.
Yanıtla (0) (0)Harika bir gündü. Birliğin, birlikte olmanın ne kadar güçlü duygular yarattığına tanıklık ettik. Bursa' da yaşayan en az nüfusa sahip illerden biriyiz. Sekizyüz civarında hanemiz mevcut. Ancak buna rağmen bir araya gelme ve bize ait sorunların çözümünde sıkıntılarımız oluyor. Bu amaçla bir çalışmamız oldu. Katılım gösteren Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.
Bu etkinliğimizi destekleyen ve haber eden, tüm Yüksekova Haber çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.
GüEl nir etkinlikti başta adil hocam ve Yılmaz bey olmak üzere katılan tüm hemşehrililerime çok teşekkür ederim
Yanıtla (1) (0)