
Boş arazide top oynayan çocuklar futbol sahası istiyor
Yüksekova'daki evlerinin yanında bulunan boş arazide top oynayan çocuklar, mahallelerine halı saha yapılmasını istiyor.
İlçenin birçok mahallesinde halı sahalar bulunurken, Esenyurt Mahallesi'nde halı sahanın olmamasından dolayı top oynamak isteyen gençler boş arazileri kullanmak durumunda kalıyor. Kurdukları takımlarla kıran kıran maç oynayan gençler, kendi mahallelerine halı saha yapılması için çağrıda bulundu.
Boş araziyi saha olarak kullandıklarını belirten Kadir Altay isimli genç, "Mahallemize yakın halı saha olmadığı için bizde arkadaşlarla beraber evimize yakın boş arazide top oynuyoruz. Her mahalle gibi halı saha istiyoruz. Her şeye rağmen güzel gidiyor. Büyüklerimiz buraya geldiklerinde "eski günlerimizi hatırlatıyorsunuz bize" diyorlar. İnşallah kısa sürede bizim mahalleye halı saha yapılır" dedi.
BOŞ ARAZİDE OYNANAN MAÇIN NE SÜRSİ OLUR NEDE ÖDENEN BİR ÜCRETİ ARTI ZEVKİ DE BAMBAŞKA YETERKİ ARAZİ SAHİPLERİ RAHATSIZ ETMESİN.
Yanıtla (0) (0)SPOR GENÇLERİN HAKKI DIR..! HEM FOTBOL HEMDE BASKET SAHALARININ YAPILMASI SPOR TÜM GENÇLERİN YEGANE HAKKIDIR GENÇLERİMİZİ BU HAKTAN MAHRUM BIRAKMAYALIM, SAYIN VALİM BU GENÇLERİ DAHA KONFORLU OLACAK ŞEKİLDE SPOR KOMPLEKSLERİ YAPILA BİLİR TEŞEKKÜRLER.
Yanıtla (0) (0)