Eşbaşkanlar, STK temsilcileriyle  Yüksekova'nın sorunları için bir araya geldi

Eşbaşkanlar, STK temsilcileriyle Yüksekova'nın sorunları için bir araya geldi

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri ilçedeki STK'larla Yüksekova sorunlarının konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdi.

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri, Belediye Hizmet Binasının Toplantı Salonunda STK temsilcileri ile buluştu.

Toplantıya, Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir, Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Meclis Başkanı Timur Sevi, Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Sanayi Sitesi Başkanı Kerem Öztunç, Hakkari Barosunu temsil eden avukat Tevfik Gündüz, S.S 3 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıma Kooperatif Başkanı Abdurrahman Tüner ve İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Serhat Kotluk katıldı.

whatsapp-image-2024-07-02-at-14-14-53.jpeg

Toplantıda, Yüksekova’daki çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. İlçe merkezinde yapılması planlanan yolların hangi mahallede yapılacağı ve aşamaları liste şeklinde aktarıldı.

whatsapp-image-2024-07-02-at-14-14-51.jpeg

Belediye Eşbaşkanları ve STK temsilcileri, Yüksekova’nın kalkınması, gelişmesi için öneri ve talepleri dinleyip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Eşbaşkanlar, son olarak bu tür toplantıların daha sık yapılacağını belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum