Başkan Tekin: Sinyal kesiciler uçağın iniş saatinde neden devreye alınıyor?

Başkan Tekin: Sinyal kesiciler uçağın iniş saatinde neden devreye alınıyor?

Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda sinyal kesiciler nedeniyle uçak iniş yapamayınca sefer iptal edildi. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin bu duruma tepki gösterdi.

Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda dün sinyal kesicilerin devrede olması sebebiyle uçağın iniş yapamaması nedeniyle yolcular büyük mağduriyet yaşadı. Uçak ilçeye iniş yapamayınca sefer iptal edildi.

"Yüzlerce yolcu mağdur ediliyor"

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, yaşanan bu durumu sert bir dille eleştirdi. Tekin, “Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanında yaşanan bu rezaleti bitirin artık. Kış aylarında hava koşulları, yaz aylarında sinyal kesiciler… Herhangi bir hava muhalefeti yokken, sinyal kesiciler uçağın inişini engelliyor. Yüzlerce yolcu mağdur ediliyor. Bu sinyal kesiciler uçağın iniş saatinde neden devreye alınıyor. " dedi.

Yolcular ve bölge halkı, bu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum