Başkan Tekin ve Durna, Yüksekova Yeniköprü Tüneli'nde çalışmaları inceledi

Hakkari Esnaf Odalar Birliği Başkanı Muharrem Tekin ile Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Yüksekova Yeniköprü Tüneli'nde süren çalışmaları yerinde incelediler.

Hakkari Esnaf Odalar Birliği Başkanı Muharrem Tekin ile Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Yüksekova Yeni Köprü Tüneli'nde devam eden çalışmaları incelediler.

“Yeniköprü Tüneli açılmak üzere”

Muharrem Tekin, Hakkari Yeni Köprü Tünellerinin hızlandırılması ve kış mevsimi başlamadan trafiğe açılması için daha önce Karayolları Genel Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptıkları girişimler sonucunda çalışmaların hızlandığını belirtti. Bu girişimler sayesinde Yeniköprü Tüneli'nin açılmak üzere olduğunu ifade etti.

“Girişimler sonuç verdi”

Yüksekova-Van Karayolu'nun Yeniköprü mevkiinde yaşanan heyelan ve kaya düşmeleri nedeniyle ulaşımın aksadığını ve birçok vatandaşın maddi zarar ve yaralanmalar yaşadığını vurgulayan Tekin, tünelin bir an önce açılması için yapılan girişimlerin sonuç verdiğini ve çalışmaların hız kazandığını söyledi.

Asfalt altyapı çalışmalarının sonuna gelindiğini ve asfalt dökümüne başlanacağını ifade eden Tekin, bu hızla devam edilirse bir iki ay içinde bir tüp tünelin trafiğe açılacağını dile getirdi. Çalışmaların sonuna kadar takip edeceklerini de ekledi.

Muharrem Tekin ve Selami Durna, Karayolları Genel Müdürlüğü, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Hakkari valisi Ali Çelik, ihaleyi alan firma ve çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum