Atsız’dan kırsal kalkınma yatırımcılarına uyarı: Başvurular devam ediyor!

Atsız’dan kırsal kalkınma yatırımcılarına uyarı: Başvurular devam ediyor!

Yüksekova'da kırsal kalkınma projeleri alanında 15 yıllık deneyim sahibi Nedim Atsız, KKYDP kapsamında hibe ve teşviklerden yararlanmak isteyen yatırımcı ve çiftçilere çağrıda bulunarak, başvuru sürecinin kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

Yüksekova’da Kırsal kalkınma projeleri alanında 15 yıllık deneyime sahip Nedim Atsız, yatırımcılar ve çiftçilere Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı (KKYDP) kapsamında başvuruların devam ettiğini hatırlatarak, bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini vurguladı. Atsız, kırsal kalkınmayı destekleyen hibe ve teşviklerden yararlanmak isteyenlerin başvurularını zamanında yapmaları gerektiğini söyledi.

Nedim Atsız, Nehil Danışmanlık bünyesinde, KKYDP ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) projelerinde uzman danışmanlık hizmeti sunuyor. Proje başvurularından fizibilite raporlarının hazırlanmasına, bütçelendirme ve denetim aşamalarına kadar geniş bir yelpazede destek veren Atsız, yatırımcı ve çiftçilerin başvurularını eksiksiz ve başarılı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı oluyor.

100’den fazla başarılı proje

2009 yılından bu yana kırsal kalkınma projelerinde aktif olarak yer alan Nedim Atsız, tarım, hayvancılık, gıda işleme ve kırsal turizm gibi farklı sektörlerde 100’den fazla başarılı projeye imza attı. Yürüttüğü KKYDP ve TKDK projelerinde %90’ın üzerinde başarı oranı yakalayarak milyonlarca TL değerinde hibe desteği sağladı.

Son başvuru tarihini kaçırmayın!

KKYDP kapsamında proje başvurularının devam ettiğini belirten Nedim Atsız, yatırımcı ve çiftçileri bu önemli destek programından yararlanmaya davet ediyor. Başvurular, 9 Nisan’da sona erecek.

whatsapp-image-2025-03-24-at-11-22-27.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.