
Ardahan'da belediye yangın denetimlerini sıklaştırdı
Ardahan Belediyesi, kent genelinde yangın güvenliği denetimlerini artırarak oteller ve işletmeler başta olmak üzere tüm işyerlerinde incelemeler yapıyor.
Ardahan Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla yangın denetimlerini sıklaştırdı.
Belediye Başkanı Faruk Demir'in talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, oteller ve insan trafiğinin yoğun olduğu işletmelerde yangın güvenliği incelemeleri gerçekleştiriliyor.
Belediye ekipleri, hazırlıklarını tamamlayarak kent genelinde işyerlerini denetlemeye başladı. Denetimlerde eksiklikler tespit edilerek raporlar oluşturuluyor ve gerekli önlemlerin alınması sağlanıyor. Belediye yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.