2024-2025 eğitim yılı ücretli öğretmenlik başvuruları başladı

2024-2025 eğitim yılı ücretli öğretmenlik başvuruları başladı

2024-2025 eğitim yılı ücretli öğretmenlik başvuruları başladı. Adayların başvurularını 4 Eylül 2024’e kadar e-Devlet üzerinden tamamlaması gerektiği duyuruldu.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için ek ders ücreti karşılığında ücretli öğretmenlik yapmak isteyen adaylar için başvuruların başladığını duyurdu. Başvurular, e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/ adresine girilerek online olarak gerçekleştirilecek. Başvurular sırasında adayların, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 05.06.2021 tarihli ve 26043924 sayılı yazısında belirtilen önceliklere dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

İlgili başvurular, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirilecek ve görevlendirmeler bu öncelikler doğrultusunda yapılacak. Ücretli öğretmen olarak görev almak isteyenlerin başvurularını 04 Eylül 2024 Çarşamba gününe kadar tamamlamaları gerektiği ifade edildi. Başvuruların süresi içinde yapılmaması durumunda, adayların değerlendirme sürecine dahil edilemeyeceği belirtildi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuya ilişkin detaylı bilgi almak isteyen adayların, müdürlüğün resmi web sitesi veya e-Devlet kapısı üzerinden gerekli bilgilere ulaşabileceğini belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.