Yüksekova'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı

Yüksekova'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı

Yüksekova'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı.

Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvanın ilk maçı, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Yüksekova Meslek Yüksek Okulu arasında oynandı. İlk maçta rakibini set vermeden 2-0 yenerek galip gelen Yüksekova Meslek Yüksek Okulu oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Yılmaz, turnuvayla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Yüksekova'da ilk defa bir voleybol turnuvası düzenleniyor. İlçemizde faaliyet gösteren resmi ve özel kurumlar birlik ve beraberlik şuurunu oluşturmak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Takımlar arasında oynanan oyunlar, sevgi, saygı ve arkadaşlık bilincini oluşturmak için bir fırsat sunmaktadır. Amacımız amatör spora olan ilgiyi her yaş kademesinde arttırarak toplumsal spor bilincini yerleştirmek. Bu turnuva sadece gençlere yönelik değil, her yaş kategorisine hitap eden kapsayıcı bir etkinlik olacak. Gelecek dönemlerde de benzer çalışmalar artarak devam edecek. Amacımız sporu her vatandaşımıza sevdirmek ve onları spora teşvik etmek. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın önemini vurgulamak gerekmektedir."

voleybol2.jpg

Turnuva maçını Yüksekova Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Akif Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Emir Özdil, köy ve mahalle muhtarları da izledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.