Yüksekova: Yenimahalle’de yol genişletme ve parke taşı çalışmaları

Yüksekova Belediyesi, Yenimahalle’deki 1422. Sokak’ta yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Mahalle sakinleri, uzun yıllardır beklenen projeden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Yüksekova Belediyesi, Yenimahalle’de 1422. Sokak'ta yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Uzun yıllardır dar ve kullanımı zor olan yolları genişletmek için başlatılan bu proje, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-30-55.jpeg

Diri, mahallelinin gösterdiği anlayışa teşekkür etti

Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şoreş Diri, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Şu ana kadar 8-9 kilometrelik asfaltlama işlemleri tamamlandı. Sırada parke taşı döşeme işlemleri var. 1422. Sokak’taki mevcut 5 metre genişliğindeki yolu 12 metreye genişleteceğiz. Bu çalışmalar diğer mahallelerde de devam edecek” dedi. Diri, mahalle halkının gösterdiği anlayışa teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-29-23.jpeg

“Toz nedeniyle camlarımızı açamıyorduk”

Yenimahalle sakinlerinden Sabri Sudaş, “Belediyemize teşekkür ederiz. Toz nedeniyle camlarımızı açamıyorduk ve kapılarımızı kapalı tutmak zorundaydık. Şimdi yollar genişletiliyor ve parke taşı döşeniyor” dedi.

Bir başka mahalleli Amine Övgün, “Yolumuz genişledi ve parke taşı döşenmeye başladı. Çocuklarımız artık toz içinde oynamayacak, temiz bir yolda olacaklar” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-29-01.jpeg

“Yolların yapılması bizim için en önemli şeydi”

Enver Uçak ise, “Yıllardır yollar çamur ve toz içindeydi. Yolların yapılması bizim için en önemli şeydi. Şu an çalışmalar başladı, emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yenimahalle Muhtarı Taner Ataş da “Uzun zamandır beklenen yollarımıza nihayet el atıldı. Belediye başkanlarımıza ve çalışanlara teşekkür ederim. Mahalle halkı bu çalışmalara büyük destek verdi. Şükranlarımı sunuyorum” diye belirtti.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-30-33.jpeg

Yüksekova Belediyesi, bu projeyle bölgedeki yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve yol genişletme ile parke taşı döşeme çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum