Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'da belediyelere operasyon: Gözaltılar var

Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'da belediyelere operasyon: Gözaltılar var

Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'da belediyelere operasyon düzenleyen polis, belediye eş başkanları ile çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Yüksekova Belediye Eş Başkanı Adile Kozay, bu sabah evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Evinde arama yapılan Kozay, Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, belediyede de arama başlatıldı. Kozay'ın yanı sıra çok sayıda kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Polis ekipleri, Hakkari’nin DBP’li Çukurca İlçesi belediyesine de operasyon yaptı. Polisin belediyedeki aramaları sürüyor.  Operasyonda Belediye Eş Başkanları Servet Tunç ve Hilal Duman'ın aralarında olduğu 9 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Şemdinli ilçesindede belediyeye düzenlenen operasyonda eş başkan Seferi Yılmaz'ın gözaltına alındığı öğrenildi. Baskında başka gözaltıların da olduğu bildirildi.

i-1-20161203092405.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.