Van Büyükşehir Belediyesi sıfır atık bilinçlendirmeyi devam ettiriyor

Van Büyükşehir Belediyesi sıfır atık bilinçlendirmeyi devam ettiriyor

Van Büyükşehir Belediyesi, sıfır atık bilincini artırmak amacıyla TOKİ sakinlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Van Büyükşehir Belediyesi, iklim değişikliğiyle mücadele ve sürdürülebilir bir gelecek hedefi doğrultusunda sıfır atık bilincini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İklim Sıcaklığı ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı, şehir çapında çeşitli bilinçlendirme projeleri gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Memursen TOKİ sakinlerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında, çevre mühendisleri, biyologlar ve sosyologlardan oluşan uzman ekipler sıfır atık, geri dönüşüm ve enerji tasarrufu konularında detaylı bilgiler verdi. Toplantıda, katılımcılara çevre bilincinin artırılması ve sürdürülebilir yaşam uygulamaları hakkında öneriler sunuldu. Van Büyükşehir Belediyesi, çevresel sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla bu tür eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.