Vali Ali Çelik, 23 Nisan'da makamını çocuklara devretti

Vali Ali Çelik, 23 Nisan'da makamını çocuklara devretti

Hakkari Valisi Ali Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, makamını ziyaretine gelen öğrencilere devretti.

Vali Çelik, ziyaretine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Matematik Öğretmeni Ayça Köse, Karşıyaka Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Dilek Çiçek ve 7. sınıf öğrencisi Yusuf İslam Koyun'u makamında ağırladı.

Hakkari'nin en büyük sorunu nedir?

Öğrencilerle gelecek hedefleri hakkında konuşan Vali Çelik, Dilek Çiçek'e temsili olarak makam koltuğunu devretti. Vali Çelik'in, Hakkari'nin en büyük sorunu hakkında sorduğu soruya Dilek Çiçek, "Dağlık yapısı sebebiyle yaşanan şehirleşme sorunları" cevabını verdi. Dilek Çiçek, Atatürk'e 23 Nisan'ı bayram olarak hediye ettiği için teşekkür etti ve Vali Ali Çelik'e nazik daveti için minnettarlığını dile getirdi.

ceelik3.jpg

"Çocuk demek, yarın demek"

Vali Çelik, öğrencilerle yaptığı sohbette, "Siz çocuklar umudun en büyük temsilcisisiniz, yarınlar gençlerin olacak. Yarınların güzel olması için, yaşadığımız birçok zorluğu aşmanın en büyük parametresi de sizin azminiz ve kararlılığınızdır. Bunlar bize büyük bir umut veriyor. Çocuk demek, yarın demek. Yarın demek, umut demek. Sizin sayenizde bu umudu hep koruyacağız." diyerek öğrencilere hediye verdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum