Şükrü Çallı: Ölmez Hakkari için bir şans

Şükrü Çallı: Ölmez Hakkari için bir şans

Hakkari eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı, AK Parti Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez'in Hakkari için bir şans olduğunu söyledi.

Dem Partiden aday adayı olan ancak adaylık verilmeyince partiye muhalif olan Hakkari Eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı yazılı açıklama yaptı.

1984 – 1994 yılları arasında yaptığı Hakkari'de belediye başkanlığı görevine ve faaliyetlerine değinen Çallı, önümüzdeki seçimler için DEM Parti bünyesinde Belediye Başkanı Aday Adaylığına başvurduğunu söyledi. Ön seçimin birinci turunda 42 oy farkla birinci olduğunu ancak ikinci turda 10 oy farkla M. Sıddık Akış'ın seçildiğini hatırlatan Çallı, "Belediye Başkanı Aday Adaylığına müracaat eden diğer 7 aday, Eş Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis üyeliği gibi görevlere yerleştirildi. Bu uygulama, ön seçime katılan diğer partili yoldaşların hakkını gasp ederek alt sıralarda aday gösterildiklerini gösteren açık bir delildir" ifadelerine yer verdi.

İsmet Ölmez'in Hakkari için bir şans olduğunu savunan Çallı'nın açıklamasının devamı şöyle:

"Seçim sürecinde yapılan televizyon programları, basın açıklamaları, seçim mitinglerinde halka hitaben yapılan konuşmalarında tarafların gerçekleri gördükleri ve gelecekte bu konuda ciddiyet göstereceklerini hissediyorum. Bunun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bu gerçeği gören DEM Partisi yetkililerinden bazılarının yaptıkları açıklamaları umut ve cesaret vericidir. Umarım ki böyle devam eder. Bu temenni ve düşüncelerimi bütün halkımızın sağ duyulu taktirlerine arz ediyorum"

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum