Şedal ile Zeydan, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

Şedal ile Zeydan, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan, Bahçesaray ve Çatak ilçesinde ziyaret gerçekleştirdi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, seçimlerin ardından çalışmalara başladı. Şedal ve Zeydan’a, DEM Parti il ve ilçe örgütleri de eşlik etti. Belediye çalışmaları kapsamında ilk olarak Van’ın Bahçesaray ve Çatak ilçeleri ziyaret edildi.

Burada söz alan Şedal, Bahçesaray’ın en çok hizmet görmeyen yerlerden biri olduğuna değinerek “Bundan sonraki süreçte temel hedefimiz birlikte kontak kurarak ve koordineyi sağlayarak, burası için ne yapılması gerekiyorsa hızlı bir şekilde yapmak olacak” dedi.

Zeydan ise “Bütün sorunları büyükşehir belediyemizin bütün imkânlarını seferber ederek, elimizden ne geliyorsa halkımıza hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Eşbaşkanlarımız ve belediye meclisimizle birlikte Bahçesaray’ımıza layık hizmetler üreteceğimize inanıyoruz” diye belirtti.

Bahçesaray’dan sonra Heyet, Çatak ilçesine geçti. Heyet ziyareti, vatandaşın aktardığı sorun ve taleplerin ardından son buldu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum