Hakkari Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, muhtarların taleplerini dinledi

Hakkari Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, muhtarların taleplerini dinledi

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy muhtarlarının görüşme taleplerini kabul ederek bir araya geldi.

Toplantıya katılan muhtarlar, Vali Yardımcısı Karadağ'a köylerindeki içme suyu, sulama kanalı sorunu ile yol ve asfalt çalışmaları gibi vatandaşların istek ve taleplerini iletti.

Toplantıda çözüm odaklı yaklaşımlarla köyler için yapılabilecekler tartışıldı. Vali Yardımcısı Karadağ, vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, amaçlarının muhtarlarla iş birliği içinde koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak olduğunu belirtti.

bugra2.jpg

Karadağ, muhtarların talep ve sorunlarına yakından ilgi gösterdiklerini ve bu konuda iş birliği içinde hareket ettiklerini ifade etti. Muhtarların doğrudan vatandaşın sesi olduğunu ve onların taleplerini iletmelerinin önemine değinen Karadağ, yeni seçilen muhtarların görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, köylerindeki sorun ve talepleri Vali Yardımcısı Karadağ'a iletti.

Karadağ, sorunların çözümü için ilgili şube müdürlerine gerekli talimatları verdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.