Dev derbide kazanan yok

Dev derbide kazanan yok

Tüm dünyanın gözünü çevirdiği maçta beraberlik hakim oldu. El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu.

Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada daha etkili olan taraftı. İki pozisyonda penaltı bekleyen Madrid ekibi, buna karşılık alamadı. İlk yarıda istediği futbolu ortaya koyamayan Barça, ikinci yarıda daha etkili başladı.

Haftaya 6 puan önde giren Real Madrid'in beraberlikle yeiticek bir oyuna dönmesinin ardından üstünlüğü ele alan Barcelona, Camp Nou'daki son iki El clasico'da olduğu gibi sol kanattan kullajnığı bir duran toptan golü buldu. 57. dakikadaki golü sahibi Suarez'di. Asisti yapan Neymar da son 7 El Clasico'da 6 gole direkt katkı yapmış oldu.

Golden sonra Iniesta'nın da oyuna girmesiyle kontrolü ele alan Barça, karşılaşmayı 1-0 kazanmaya çok yaklaştı. Ancak son dakikada her şey değişti. Kazanılan serbest vuruşta Sergio Ramos, sahneye çıktı ve kafayla maçın b erabere bitiren isim olduç Real Madrid böylece Camp Nou'dan istediğini alan takım oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.