Beşiktaş, zorlu deplasmanda kazandı

Beşiktaş, zorlu deplasmanda kazandı

Beşiktaş B Grubu üçüncü maçında Napoli'yi deplasmanda Aboubakar (2) ve Adriano'nun golleriyle 3-2 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında Napoli ve Beşiktaş, İtalya'da karşı karşıya geldi. İlk kez bir İtalyan ekibini deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, Napoli karşısında karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Napoli, ataklarıyla Beşiktaş'ın savunmasını bunaltsa da, siyah-beyazlılar Brezilyalı oyuncusu Adriano'nun golüyle 1-0 öne geçti.  Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Belçikalı yıldız Mertens'in 30. dakikada attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Beşiktaş, maçın 39. dakikasında tartışılan Kamerunlu golcü Aboubakar'ın attığı golle 2-1 öne geçti ve ilk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci yarının hemen başında Insigne'nin penaltı vuruşunu kaleci Fabri köşeye uzanarak kurtardı.

69. dakikada Rus hakem Karasev, bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Oyuna sonradan giren Gabbiadini'nin vuruşuyla Napoli 2-2'lik eşitliği yakaladı. 86. dakikada Quaresma'nın ortasında topla buluşan Aboubakar, Beşiktaş'ı 3-2 öne geçirdi. 

Kalan dakikalarda gol olmazken, Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrıldı ve puanını 5'ü yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.